Ελλάδα | 10.12.2023 14:22

Επεισόδια στου Ρέντη: Συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο αστυνομικός - «Σταμάτησε η αιμορραγία», είπε ο παππούς του

Newsroom

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος ο αστυνομικός που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα από 18χρονο χούλιγκαν, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 31χρονος διανύει το τρίτο 24ωρο νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας, ενώ παραμένει σε καταστολή και υποστηρίζεται μηχανικά και αιμοδυναμική με φάρμακα. Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο σημειώνει ότι έχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση την οποία οι γιατροί προσπαθούν με όλες τους της δυνάμεις και τα μέσα να περιορίσουν.

Την ίδια ώρα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πάθει ο διασωληνωμένος τραυματίας υπαρχιφύλακας λοίμωξη ή μόλυνση που θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τον οργανισμό του. 

«Σταμάτησε η αιμορραγία», είπε ο παππούς του

Οι γονείς και η υπόλοιπη οικογένειά του, παραμένουν στο πλευρό του, ενώ ο πάππους του νεαρού, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι έχει σταματήσει η αιμορραγία κι ότι οι γιατροί, που τον παρακολουθούν λένε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη. 

Ο ίδιος διέψευσε ότι ο εγγονός του ήταν έγγαμος και επεσήμανε ότι θα έπαιρνε μετάθεση για τη Θεσσαλονίκη. Περιέγραψε τον εγγονό τους ως ήσυχο και φιλότιμο. «Όλη η διμοιρία κι όλοι οι αστυνομικοί στην Αθήνα είναι εκεί. Τόσο καλό παιδί είναι ο Γιώργος». 

αστυνομικόςΜΕΘβόλεϊεπεισόδιαΡέντηειδήσεις τώρα