Ελλάδα|03.01.2024 12:44

Πολίτης εμφανίστηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας ζητώντας να συλληφθεί - Δάγκωσε αστυνομικό που το αρνήθηκε

Newsroom

Στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (02/01) ένα απίστευτο περιστατικό κατά το οποίο, 30χρονος άνδρας εμφανίστηκε απαιτώντας τη σύλληψή του, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει καμία προφανής αιτία.

Ο άνδρας μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο στην Ερμού και, σύμφωνα με το tempo24.news, δήλωσε, αρχικά, ότι υπάρχει ένταλμα για τη σύλληψή του. Ζήτησε από τον αστυνομικό που είχε υπηρεσία να τον οδηγήσει στο κρατητήριο. Το έγγραφο, ωστόσο, το οποίο ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν ένταλμα, ήταν «κενό περιεχομένου». Ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε από τον πολίτη να αποχωρήσει, ο ίδιος, όμως, αντί να φύγει, άρχισε να φωνάζει «πρέπει να με συλλάβετε».

Δάγκωσε τον αστυνομικό και έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα

Ο αξιωματικός πλησίασε τον άνδρα, ο οποίος επέμενε να φωνάζει για τη σύλληψή του, προκειμένου να τον απομακρύνει από την είσοδο του μεγάρου, γιατί η κατάσταση είχε αρχίσει να οξύνεται. Ο 30χρονος, με μία ξαφνική κίνηση, επιτέθηκε στον αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι, καταφέρνοντας, τελικά, να συλληφθεί. Ο αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου του περιποιήθηκαν το τραύμα ενώ, ο δράστης, έκανε την επίθυμία του για τη νέα χρονιά πραγματικότητα, καταλήγοντας στο κρατητήριο.

σύλληψηΠάτραειδήσεις τώραδάγκωμαΕλληνική Αστυνομία