Ελλάδα | 21.01.2024 13:54

Τους ρώτησαν «από πού είστε;» και τους επιτέθηκαν: Πώς έγινε η συμπλοκή ανηλίκων στη Γλυφάδα

Newsroom

«Από ποια περιοχή είστε;» ρώτησαν τους τέσσερις ανήλικους στη Γλυφάδα και έπειτα τους επιτέθηκαν, τραυματίζοντας τους αλλά και αφαιρώντας τους προσωπικά αντικείμενα.

«Δέχθηκαν μία αναίτια επίθεση, μάλιστα ένας από τους νεαρούς τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, ενώ σε ένα από τα θύματα αφαιρέθηκε το πορτοφόλι του», επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Κωσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας για το τελευταίο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη μαρίνα της Γλυφάδας.

«Προσπάθησαν να δώσουν την περιγραφή των ατόμων, που δεν τα γνώριζαν και συνεχίζονται οι αναζητήσεις της αστυνομίας για τους δράστες. Το μόνο που πρόλαβαν να ακούσουν τα ανήλικα θύματα είναι από ποια περιοχή κατάγονται», πρόσθεσε.

Το χρονικό

Γύρω στις 23:00 μια παρέα 30 ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερις ανήλικους, που έκαναν τη βόλτα  στη μαρίνα της Γλυφάδας.  Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι τραυματίες πήγαν –μετά το νοσοκομείο– στο αστυνομικό τμήμα όπου έδωσαν κατάθεση για το άγριο περιστατικό.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

συμμορία ανηλίκωνανήλικοιειδήσεις τώραΓλυφάδα