Ελλάδα | 10.04.2024 21:50

Άγιοι Ανάργυροι: Ο δολοφόνος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και τον δολοφόνο της Κυριακής μετά την τοξικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με το STAR, η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες.

Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Συγκεκριμένα, στο ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα αφού ο 39χρονος έχει μαχαιρώσει θανάσιμα την Κυριακή, το κινητό της τηλέφωνο μένει ανοιχτό με τους αστυνομικούς στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης να ακούνε όσα εξελίσσονται έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο εκφωνητής λοιπόν που στο μεταξύ ρωτούσε αν η γυναίκα που συνομιλούσε, η Κυριακή, τον άκουγε.

Εκφωνητής Άμεσης Δράσης: Με ακούτε;
Παρά το γεγονός πως είχε ακούσει από την άλλη άκρη του ακουστικού τη δολοφονία μιας γυναίκας περιέγραφε το φονικό σε συνάδελφο του στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Εκφωνητής Άμεσης Δράσης: Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφο της κι έφαγε τις μαχαιριές.
Είναι συγκλονιστικό πως ο τηλεφωνητής, ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με την αδικοχαμένη Κυριακή, ούτε τότε είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Πίστευε πως αυτός που δέχτηκε τις μαχαιριές ήταν ο 37χρονος φίλος της Κυριακής.

Εκφωνητής Άμεσης Δράσης: Έχω πάθει σοκ, αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live.

«Έκανε μόνη της άμβλωση, δεν το έχασε σε επίθεση» λέει συγγενής του θύτη

Το μωρό της Κικής δεν χάθηκε από επίθεση του Θανάση, αλλά έγινε άμβλωση, υποστήριξε συγγενής του δολοφόνου της κοπέλας, που υποστήριξε τον γυναικοκτόνο.  «Έκανε άμβλωση, όπου είχε πάει συνοδεία της μητέρας. Ο Θανάσης ούρλιαζε» είπε στο MEGA.

«Σε άθλια κατάσταση, όχι μόνο αυτός , ο αδελφός του, τα ξαδέλφια του. Σε λίγο καιρό θα μετράμε επιζήσαντες. Την Κική την είχαν σαν κόρη τους. Με τον μπαμπά της δεν είχε σχέση. Με την μάμα της είχε σχέση. Ποιος έκανε την μετακόμιση στο σπίτι στους Αγίους Ανάργυρους; Τα ξαδέλφια του Θανάση την έκαναν», ανέφερε για το περιβάλλον του ζευγαριού.

Επίσης, υποστήριξε ότι «δεν ζούσε η Κική τον Θανάση, οι γονείς του τον ζούσαν», σημειώνοντας δε ότι «όταν ήταν καλά πήγαινε για μεροκάματα».

«Όταν είχε στερητικό σύνδρομο έσπαγε το σπίτι, άνθρωπο δεν άγγιξε ποτέ. Πήγε στην Άρτα να την ξεπεράσει, ο χωρισμός ήταν πολύ απότομος», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Εντύπωση προκαλεί δεν η αναφορά της για το προφίλ του Θανάση: «Υπερβολικά ευαίσθητος και ενοχικός, ευγενέστατος με το χαμόγελο πάντα».

«Μπαλάκι» μεταξύ νοσοκομείων και φυλακής ο γυναικοκτόνος: Η ασυνεννοησία για τη μεταφορά του

Στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά μεταφέρθηκε τελικά ο κατηγορούμενος από το Αττικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ωστόσο δεν τον δέχτηκαν στο ψυχιατρείο, με συνέπεια να επιστρέψει πάλι στο Αττικόν για νοσηλεία.

Ωστόσο, ούτε στο Αττικόν έγινε δεκτός και τελικά, με εντολή εισαγγελέα, ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, στον Πειραιά. Εκεί θα νοσηλευτεί σε απλό δωμάτιο φρουρούμενος για όσες ημέρες χρειαστεί και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ασυνεννοησία μεταξύ των δομών

Σύμφωνα με το Mega, αστυνομικοί είχαν τηλεφωνήσει στους υπεύθυνους του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού για να ετοιμάσουν ένα κελί ενόψει της μεταφοράς του κατηγορούμενου.

Αιφνιδιαστικά όμως υπήρξε η πραγματογνωμοσύνη από ψυχίατρο των φυλακών Κορυδαλλού που απεφάνθη για τον 39χρονο ότι είναι χειριστικός κι ότι δεν χρήζει νοσηλείας στο ψυχιατρείο.

Όπως επεσήμανε το Mega, το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού δεν δέχθηκε τον δράστη πίσω, καθώς θεωρούσε ότι είναι πολύ πρώιμη η επιστροφή του 39χρονου και επιπλέον πίστευαν αιφνιδιαστική την μεταφορά του για να υπάρχουν και τα κατάλληλα μέτρα για την φύλαξή του.

γυναικοκτονίαΆγιοι Ανάργυροιδολοφονία