Ελλάδα|14.05.2024 09:20

Κοζάνη: Νέο περιστατικό αστυνομικής αδιαφορίας – Ζήτησε να καταθέσει μήνυση και την έστειλαν στο… λογιστήριο

Newsroom

Μια ηλικιωμένη στην Κοζάνη κατήγγειλε ότι την έδιωξαν από το αστυνομικό τμήμα, όταν επιχείρηση να καταθέσει μήνυση για κλοπή. 

Η γυναίκα στις 8 Μαΐου κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει ότι κλέβουν τα σίδερα που έχει τοποθετήσει στο χωράφι της, με τους αστυνομικούς να τη διώχνουν, λέγοντας πως «δεν θα ασχοληθούμε μαζί σου». Η ηλικιωμένη αγανακτισμένη κάλεσε τον ανιψιό της, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εκ μέρους της.

«Κινδυνεύει η ζωή μου»

«Ήρθε ένας άλλος αστυνομικός, δεν τον ξέρω, και μου λέει “είναι κοντά το χωριό σου και ήρθες να κάνεις μήνυση”. Του λέω εγώ “η ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτά δεν είναι;” και μετά μου λέει “δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας”. Του είπα “ήρθα για μήνυση για κλοπή” και μου έδωσε ένα χαρτί να πάω στο λογιστήριο. Δε μου είπαν τίποτα. Αν δεν επενέβαινε ο ανιψιός μου, δε θα έκαναν τίποτα. Η ζωή μου κινδυνεύει να γίνω και νεκρή», επεσήμανε η γυναίκα, μιλώντας στο MEGA.

Από την πλευρά του ο ανιψιός της εξήγησε ότι στο χωριό ζει μια ομάδα τοξικομανών που σπέρνει τον φόβο. «Υπάρχουν και μηνύσεις. Έρχονταν αυτοί και χτυπήσουν παράθυρα. Στο παρελθόν την είχαν χτυπήσει. Η Ασφάλεια δεν έκανε βαλλιστική πέρυσι που την πυροβολούσαν, εκκρεμεί μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που το έκαναν απειλή, και την έχουν στείλει στο νοσοκομείο με φωτογραφίες», επεσήμανε ο ανιψιός της.

ειδήσεις τώραμήνυσηΕΛΑΣηλικιωμένηΚοζάνη