Ελλάδα | 26.05.2024 21:25

Γιάννενα: Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωλήνωμένος ο 7χρονος που έπεσε με ποδήλατο σε τοίχο

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 7χρονος που έπεσε με το ποδήλατό του σε τοίχο σε χωριό των Ιωαννίνων και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τον Alpha, χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την πορεία της υγειας του. Στο πλευρό του μικρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, που αγωνιούν και περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Οι θεράποντες γιατροί έχουν διαπιστώσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχουν αναλύσει την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονούν, στους γονείς του 7χρονου.

Το χρονικό

Το σοβαρό ατύχημα έγινε στα Γιάννενα χθες το απόγευμα στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων όταν ο μικρούλης έπεσε πάνω σε τοίχο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Με αεροσκάφος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων, όπου το ιατρικό προσωπικό ήταν ήδη έτοιμο να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα.

ειδήσεις τώρααεροδιακομιδήΙωάννιναΓιάννεναποδήλατο