Ελλάδα|28.05.2024 11:45

Νίκαια: To σενάριο για απόπειρα αυτοκτονίας της 57χρονης εξετάζει η ΕΛΑΣ

Newsroom

Μυστήριο καλύπτει τον τραυματισμό της 57χρονης γυναίκας στη Νίκαια που, όπως ενημέρωσε ο ιατροδικαστής, αυτοτραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η ίδια είχε υποδείξει τον σύζυγο της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Ήθελε να εκδικηθεί τον κακοποιητή της;

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA υπάρχουν σενάρια πως αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι για να βάλει τέλος στη ζωή της και να «τιμωρήσει» τον κακοποιητικό σύζυγό της, καλώντας τις αρχές. Αυτά εξετάζουν και οι Αρχές.

Αρχικά  η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να καταγγείλει ότι μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα από τον σύζυγό της. Όμως μετά από εξέτασή του ιατροδικαστή αποκαλύφθηκε ότι είχε αυτοτραυματιστεί.

Μετά την αποκάλυψη ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της 57χρονης, οι αστυνομικές αρχές άφησαν ελεύθερο τον 57χρονο σύζυγό της.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε συλληφθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία: Μία φορά το 2021, δύο φορές 2022 και τρεις φορές 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024. Πέρασε αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

«Ελάτε με μαχαίρωσε ο άντρας μου» - Το χρονικό

Στις 21:45, η άτυχη γυναίκα 57 ετών με καταγωγή από το Περού, κάλεσε το 100 και είπε ότι πως ο σύζυγός τη μαχαίρωσε στην κοιλιά. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ όπου και εντόπισαν ζωντανή τη γυναίκα. Λίγο αργότερα, βρέθηκε και ο δράστης και συνελήφθη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στην κοιλιά.

Η 57χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τον ιατροδικαστή να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτοτραυματίστηκε, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή της.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελέα κ. Μαραγκάκη, η οποία διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του άνδρα και μετά το πέρας της νοσηλείας, ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ειδήσεις τώρακακοποίησηενδοοικογενειακή βίααπόπειρα αυτοκτονίαςΝίκαια