Ελλάδα|12.06.2024 07:53

Ηλεία: Το καρτέρι θανάτου και η κυνική ομολογία του 37χρονου - Την Παρασκευή η απολογία του δράστη

Newsroom

Αποκαλυπτικά ήταν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία.

Η 11χρονη Βασιλική δέχθηκε δύο χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

Την ίδια στιγμή, ο δολοφόνος της Βασιλικής αποκάλυψε με κάθε κυνισμό γιατί έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ανιψιά του. Όπως αποκάλυψε, ήθελε να ασελγήσει στο παιδί και εκείνο αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει. Στη συνέχεια, πέταξε το κατσαβίδι σε βάλτο, σύμφωνα με την ομολογία του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως μετέδωσε το Mega ο 37χρονος είχε «κανονίσει» να πάει βόλτα με την 11χρονη, και μάλιστα της είχε δώσει ραντεβού στις 9 το βράδυ.

Την Παρασκευή η απολογία του δράστη

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία. Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εκτιμούσαν, ότι τα κίνητρα ήταν σεξουαλικά, καθώς από την ίδια υπηρεσία είχε συλληφθεί πριν από 7 χρόνια, το 2017, για τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού που ήταν πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής, στην ίδια κιόλας περιοχή.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 11χρονη

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα (12/6) συγγενείς και φίλοι στην 11χρονη Βασιλική που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του θείου της. Η κηδεία θα τελεστεί στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς. Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού είναι απαρηγόρητοι και σοκαρισμένοι με τις εξελίξεις και με δυσκολία μπορούν να κρύψουν την οργή τους. Χθες, οι συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να λιντσάρουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο την ώρα που έφτανε με το περιπολικό στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο γιατί δέχτηκαν τη μαζική επίθεση του οργισμένου πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί. Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγγενείς της 11χρονης και κάτοικοι της κοινότητας Μυρτιάς, όπου μένει η οικογένεια.

φόνοςειδήσειςαπόπειρα βιασμούΗλείαειδήσεις τώραδολοφονία