Ελλάδα|20.06.2024 21:17

Μύκονος: Σάλος με την αστυνομικό που έκλεψε την αλυσίδα αξίας 2.500 ευρώ από την κρατούμενη

Newsroom

Με χειροπέδες βρέθηκε γυναίκα αστυνομικός στη Μύκονο, η οποία έκλεψε χρυσή αλυσίδα κόσμημα από κρατούμενη που κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και προορίζονταν για διοικητική απέλαση.

Η αστυνομικός βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσε στις Σχολές της Αστυνομίας σεμινάριο για την ενδοοικογενειακή βία όταν αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων την συνέλαβαν.

Πολυτελής βίος

Η αστυνομικός συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στα social media από κοσμικά νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και πανάκριβα ημερήσια στέκια της Μυκόνου.

Η καταγγελία

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία μετανάστριας από τη Συρία, η οποία την Δευτέρα παρέμενε κρατούμενη στα κρατητήρια του Α.Τ. Μυκόνου για να εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, από τα αντικείμενα που είχε παραδώσει προς φύλαξη έλειπε μία χρυσή αλυσίδα που έφερε μία χρυσή λίρα Αγγλίας αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Αμέσως άνδες του Εσωτερικών Υποθέσεων επιλήφθηκαν της υπόθεσης και αφού ανέλυσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου διαπιστώθηκε ότι η νεαρή υπαρχιφύλακας είχε αφαιρέσει την επίμαχη αλυσίδα.

ειδήσειςΜύκονοςσύλληψηειδήσεις τώρααστυνομικός