Ελλάδα|27.06.2024 21:22

Ενδοοικογενειακή βία: Δικάζεται την Παρασκευή ο δημοσιογράφος που ξυλοκόπησε τη σύντροφο του

Newsroom

Αύριο Παρασκευή θα γίνει η δίκη σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφο του. Συγγενής του θύματος, που είναι, επίσης, δημοσιογράφος, διέψευσε κατηγορηματικά ότι η 30χρονη του είχε επιτεθεί. 

«Αυτά που λέει η άλλη πλευρά, ότι τάχα εκείνη τον χτύπησε πρώτη, δεν ισχύουν. Δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε άλλον άνθρωπο. Τέτοιος άνθρωπος είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε «είναι συνέχεια μαζί μου, σαν μικρό παιδί που μαζεύεται στην αγκαλιά των δικών του. Η κοπέλα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Είναι σε κατάσταση σοκ και αποφεύγουμε να της μιλάμε για αυτό το θέμα».

Δεν ειδοποίησε το νοσηλευτικό προσωπικό την αστυνομία 

Ο γιατρός στο ΚΑΤ  που την εξέτασε την 24η Ιουνίου καταχώρησε το περιστατικό στο βιβλίο συμβάντων ως «ξυλοδαρμό», ωστόσο δεν προχώρησε σε καταγγελία, όπως ορίζει η νομοθεσία.

«Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Εξετάστηκε από τους γναθοχειρουργούς και έφυγε για το σπίτι της», επεσήμανε ο  πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

«Από τη στιγμή που ανέφερε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με βάση τη νέα νομοθετική ρύθμιση θα έπρεπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία», ξεκαθάρισε. 

ενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραδημοσιογράφοςνοσοκομείο ΚΑΤΕΡΤ