Ελλάδα | 06.07.2024 19:40

Δολοφονία στο Ψυχικό: Συνελήφθη ο 44χρονος βασικός ύποπτος

Ευλαμπία Ρέβη

Συνελήφθη ο 44χρονος βασικός ύποπτος για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Έπειτα από την εξέταση συνδυαστικών στοιχείων οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν στην προσαγωγή αρχικά του 44χρονου υπόπτου για την εκτέλεση του άτυχου τοπογράφου στο Ψυχικό. Αν και ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στα χέρια των Αρχών από την Παρασκευή οι αστυνομικοί ανέμεναν την έκδοση εντάλματος σύλληψης για να του περάσουν χειροπέδες.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο ethnos.gr, κατά την έφοδο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία, ενώ αυτό που τον «έκαψε» είναι κατά κύριο λόγο το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές και σε αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα εικόνα του.

Σε επόμενο στάδιο οι αστυνομικοί αναμένουν τα ευρήματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αναφορικά με την ανεύρεση πυρίτιδας σε ρούχα που μοιάζουν με αυτά που φορούσε κατά την ημέρα της εκτέλεσης αλλά και στην μοτοσικλέτα του δράστη που έχει κατασχεθεί.

Παράλληλα, περιμένουν να δουν εάν θα «μιλήσουν» τα τέσσερα κινητά και οι δύο κάρτες sim που επίσης κατασχέθηκαν κατά την προσαγωγή του.

Ψυχικόσύλληψηδολοφονίαεκτέλεση