Ελλάδα | 09.07.2024 19:47

«Έλεγα να σταματήσει και γκάζωνε» λέει ο υπάλληλος βενζινάδικου - Ο 24χρονος που τον παρέσυρε είπε «είμαι σουρωμένος»

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 24χρονος, που γέμισε το αυτοκίνητό του σε βενζινάδικο και έφυγε χωρίς να πληρώσει τραυματίζοντας έναν υπάλληλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, είπε ότι έφυγε διότι δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω του και δεν αντιλήφθηκε ότι έσερνε με το όχημά του τον υπάλληλο. «Τον αντιλήφθηκα όταν βγήκα στο δρόμο και τότε πανικοβλήθηκα, προσπαθώντας να σταματήσω το αυτοκίνητο», τόνισε κατά πληροφορίες, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.

Από την πλευρά του ο υπάλληλος ο οποίος τραυματίστηκε ανέφερε πως του έλεγε να σταματήσει αλλά αυτό επιτάχυνε.

«Του ζητούσα να σταματήσει και γκάζωνε» λέει ο υπάλληλος που παρασύρθηκε από 24χρονο σε βενζινάδικο

«Του έλεγα να σταματήσει για να πέσω πιο μαλακά στο χώμα, αυτός γκάζωνε περισσότερο. Έχω κάτι ράμματα πάνω από το φρύδι, η αριστερή πλευρά του κεφαλιού μου, το μάτι μου πρησμένα λίγο στα χέρια χέρια, στο πόδια», είπε ο υπάλληλος στο MEGA.

Ο υπάλληλος στην προσπάθεια του να τον σταματήσει πιάστηκε από το αυτοκίνητο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συρθεί και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πόδια: «Επειδή τον έπιασα από το λαιμό την ώρα που φαίνεται και στο βίντεο, πιάνω το χέρι μου από την πόρτα και με το άλλο από τον λαιμό, εκείνη την ώρα μου πιάνει και εκείνος το χέρι και φεύγει και με τραβάει».

«Έλεγε είμαι σουρωμένος»

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγα δευτερόλεπτα πριν από αυτά τα στιγμιότυπα όταν ο 24χρονος οδηγός σταμάτησε μπροστά στις αντλίες και ζήτησε να του βάλουν 25 ευρώ βενζίνη. «Όταν του ζήτησα εάν θα πληρώσει με κάρτα ή μετρητά άρχισε να γκρινιάζει "γιατί με ρωτάτε τέτοια, βάλε μου και μετά". Εκεί πήρα χαμπάρι ότι κάτι τρέχει. 24 χρονών έμαθα ότι είναι», είπε ο υπάλληλος.

«Αν δεν έβαζα το χέρι να την πιάσω από το λαιμό θα έφευγε, έτσι δεν θα γινόταν τίποτα. Εκείνη την ώρα αυτό μου βγήκε, αυτό έκανα», ανέφερε.

Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς λίγο αργότερα, αφού η πινακίδα του οχήματός του είχε καταγραφεί. «Μέσα σε μία μέρα τον πιάσανε. Όταν πήγα για κατάθεση στην ασφάλεια έλεγε ‘’είμαι σουρωμένος’’», είπε ο υπάλληλος.

Θεσσαλονίκηβενζινάδικοβενζίνηειδήσεις τώρα