Ελλάδα | 10.07.2024 22:51

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από σήμερα το βράδυ - Σε ποιο σημείο

Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φέρνουν οι εργασίες στην Αττική οδό σήμερα (10.07.2024) με την έξοδο Αγίας Παρασκευής να παραμείνει κλειστή.

Σήμερα το βράδυ από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης λόγω εργασιών συντήρησης θα πραγματοποιηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική οδό, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Ραφήνα / Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/07 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11/07.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ραφήνα / Αεροδρόμιο και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον επόμενο κόμβο, των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), όπου θα μπουν στο ρεύμα προς Αθήνα / Κέντρο και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην αμέσως επόμενη έξοδο, στον Κόμβο της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Αττική Οδόςκυκλοφοριακές ρυθμίσειςειδήσεις τώρα