Ελλάδα|12.07.2024 16:32

Κεφαλονιά: Νεκρός μετά από 17 ώρες βρέθηκε ο Μπέντζαμιν - Φορούσε μάσκα και βατραχοπέδιλα

Newsroom

Μετά από 17 ώρες εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στη θάλασσα της Κεφαλονιάς, ο 20χρονος από τη Νότια Αφρική, με τις έρευνες για την εξαφάνισή του να λήγουν με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του εντοπίστηκε στον κόλπο του Πάλιουρα (βρίσκεται στον δρόμο προς Αντίσαμο) εντός του κόλπου της Σάμης, σε βάθος 35 μέτρων, με μάσκα και βατραχοπέδιλα, σύμφωνα με το inkefalonia.gr.

Αναμένεται η νεκροψία

Ο άτυχος Μπέντζαμιν εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Σάμης και η σορός του μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάμης. Όλα δείχνουν η αιτία του θανάτου είναι ο πνιγμός, ωστόσο αναμένεται να γίνει και η νεκροψία – νεκροτομή για να το επιβεβαιώσει.

Πώς χάθηκαν τα ίχνη του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπέντζαμιν βρισκόταν πάνω σε καταμαράν, στο οποίο εργαζόταν. Όταν αυτό πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης, βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό.

Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την αναζήτησή του, ενώ και η μητέρα του, μέσω ανάρτησής της στα social media έκανε την εξής έκκληση: «Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Μπέντζαμιν»

πνιγμόςθάλασσαΚεφαλονιάνεκρόςειδήσεις τώρα