Ελλάδα|16.07.2024 21:48

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στην δολοφονία Λυγγερίδη ο 20χρονος σύντροφος της ανήλικης που μαχαίρωσε 19χρονη

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απόπειρα δολοφονίας που έκανε μία ανήλικη 16 ετών σε βάρος μίας 19χρονης κοπέλας έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Η 16χρονη επιτέθηκε στην 19χρονη με το κίνητρο της ερωτικής αντιζηλίας καθώς θεώρησε πως η δεύτερη προσέγγισε τον 20χρονο σύντροφο της.

Η ίδια συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ ο 20χρονος φίλος της ως συνεργός καθώς όχι μόνο δεν την απέτρεψε, αλλά μάζεψε το μαχαίρι και την βοήθησε να διαφύγουν.

Γνωστός στις Αρχές ο 20χρονος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης ο οποίος και συνελήφθη είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση των οργανωμένων οπαδών που, σύμφωνα με τις Αρχές, ευθύνονται για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.

Από την Ασφάλεια, επίσης κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια του 20χρονου χούλιγκαν, τα οποία φορούσε κατά την προσαγωγή του και τα οποία φαίνονται στο αναφερόμενο βιντεοληπτικό υλικό, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 16χρονη σε βάρος της 19χρονης δεν βρέθηκε.

Πειραιάςτραυματισμόςσύλληψηειδήσεις τώραειδήσεις