Ελλάδα|21.07.2024 06:41

«Φοβήθηκα μη με σκοτώσει»: Η συγκλονιστική μαρτυρία θύματος του «δράκου της Ομόνοιας»

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβουν τον «δράκο» της Ομόνοιας, τον άντρα που επιτίθεται σε γυναίκες προκειμένου να τις βιάσει. Έχει ήδη αποπειραθεί τρεις φορές.

«Φοβήθηκα μη με σκοτώσει»

Μια κοπέλα που γλίτωσε στο παρά πέντε από τα χέρια του μιλά στο STAR για τα όσα έζησε. Είναι κάτι που, όπως είπε, δε θα ξεχάσει ποτέ. Μόλις 25 ετών, είχε πάει με τις φίλες της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας, όταν επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, στην οδό Μαινάνδρου στην Ομόνοια αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Προσπαθώντας να τον αποφύγει πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο όμως και πάλι εκείνος την ακολούθησε. Όλα έγιναν γρήγορα, δεν κατάλαβε πως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του «δράκου». Έχει δώσει πλήρη περιγραφή στην αστυνομία, κάνει λόγο για έναν αλλοδαπό, μετρίου αναστήματος, με σπαστά έως και καθόλου ελληνικά, και το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει κοντοκουρεμένο μούσι. Θύμα «δράκου» Ομόνοιας στο STAR: «Πώς προσπάθησε να με παγιδεύσει».

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη», λέει δακρυσμένη η κοπέλα. «Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο - κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά μου έκλεισε το στόμα καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί σεξ, σεξ, σεξ. Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του και επειδή φώναξε πάρα πολύ δυνατά τρομοκρατήθηκε», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Μου είχε κοπεί η ανάσα δεν μπορούσα να ανασάνω πρώτη φορά ένιωσα σα να πάθαινα κρίση πανικού».

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που επιτίθεται στην 30χρονη και εκείνη φωνάζει

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από την επίθεση του «δράκου της Ομόνοιας» σε νεαρή κοπέλα έδωσε στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Στο βίντεο ακούγεται η έντρομη 30χρονη να ουρλιάζει και να κλαίει ενόσω βρίσκεται στα χέρια του άνδρα.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Ομόνοια. Στο υλικό φαίνεται ο δράστης με τη λευκή μπλούζα να περπατά πίσω από την άτυχη κοπέλα.

Σε κάποιο από τα στενά της περιοχής ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία της η 30χρονη, την ακινητοποίησε και της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει κάποιον. Κατόπιν την έπιασε από τον λαιμό της και επιχείρησε να τη βιάσει.

Προσπάθησε να ξεφύγει

Για περίπου τέσσερα λεπτά η 30χρονη προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του δράκου και να σωθεί.

«Άσε ήσυχη, γιατί θα φας χαστούκι. Άσε με ήσυχη. Τι θέλεις μωρέ; Άσε με ήσυχη. Ρε φίλε άσε με ήσυχη. Ρε άσε με λίγο» ακούγεται να φωνάζει το θύμα προσπαθώντας να τον τρομάξει.

Αφού καταλαβαίνει ότι ο δράστης είναι αποφασισμένος αρχίζει επιζητά βοήθεια: «Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ… Βοήθεια». Κατόπιν ακούγεται η φωνή ενός άλλος άνδρας να λέει δυνατά «τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;» που συμπτωματικά περνούσε από το σημείο τη στιγμή της επίθεσης.

Ομόνοιαεκβιασμόςειδήσεις τώρα