Ελλάδα|21.07.2024 18:21

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Πώς έγινε το άγριο φονικό μετά το πολύωρο γλέντι βάφτισης

Newsroom

Σοκ επικρατεί στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία, για την άγρια δολοφονία ενός 64χρονου, μετά από βάφτιση. Για την υπόθεση κρατείται ένα ζευγάρι, ένας 41χρονος και μία 34χρονη.

Τον έδειρε μέχρι θανάτου, μετά από γλέντι βάφτισης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τον 64χρονο, μετά το πολύωρο γλέντι βάφτισης στο χωριό.

Σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε λογομαχία μεταξύ του θύματος του και του 41χρονου συλληφθέντα η οποία πήρε ανεξέλεγκτη τροπή και οδήγησε στο θάνατο του 64χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ο 64χρονος υπό την επήρεια μέθης παρενόχλησε με λεκτικά υπονοούμενα την 34χρονη και ο σύζυγός της του ζήτησε το λόγο, ενώ άρχισε να τον χτυπά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στον ξυλοδαρμό του 64χρονου συμμετείχε και ακόμη ένα άτομο από την παρέα των συλληφθέντων.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες μαρτυρίες, ο 41χρονος άφησε αρχικά ημιλυπόθημο τον 64χρονο, αποχώρησε για λίγο, επέστρεψε στο σημείο και άρχισε να τον χτυπά εκ νέου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τον άτυχο 64χρονο είδαν να έχει σημαντικές βλάβες στον λαιμό και το κεφάλι.

Πήγαν να καταγγείλουν παρενόχληση και τους συνέλαβαν

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

αστυνομίαβάφτισηγλέντιδολοφονίαΑρκαδίαειδήσεις τώρα