Ελλάδα|24.07.2024 15:26

Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εντάλματα σύλληψης

Newsroom

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή άσκησε η εισαγγελέας Ηρακλείου εναντίον των υπευθύνων για τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη και της οικογένειάς του, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Τέσσερις φερόμενοι ως δράστες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Ηρακλείου χθες, και μετά την άσκηση των κατηγοριών, η υπόθεση πέρασε στην ανακρίτρια, η οποία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τέσσερα άτομα ως δράστες του ξυλοδαρμού του 49χρονου και των μελών της οικογένειάς του. Δύο εξ αυτών έχουν ταυτοποιηθεί: ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι, οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη. Τα άλλα δύο άτομα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα, νωρίς σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, για τον εντοπισμό των δραστών του ξυλοδαρμού του Ελληνοκαναδού, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ηράκλειο Κρήτηςποινική δίωξηξυλοδαρμόςένταλμα σύλληψηςειδήσεις τώρα