Ελλάδα|25.07.2024 10:49

Λιβαδειά: Σοκαριστική καταγγελία 32χρονης για 4 άνδρες - Την απήγαγαν και τη βίασαν

Ευλαμπία Ρέβη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 32χρονης από τη Λιβαδειά -η οποία ανέφερε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις, άγνωστους σε εκείνη, άνδρες.

Το χρονικό - Τι είπε στην αστυνομία το θύμα 

Όλα εκτυλίχτηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη σε παραλία του Αγίου Ισιδώρου, κατόπιν ραντεβού με άγνωστο σε αυτήν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποια στιγμή και ενώ δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί με τον άνδρα που είχε κλείσει ραντεβού και ενώ  βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι την πλησίασαν με ένα μαύρο όχημα και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την βίασαν με την χρήση σωματικής βίας.

Μετά την αποτρόπαια πράξη, την παράτησαν  στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την 32χρονη να διαφεύγει πεζή.

Κατάφερε και είδε τα χαρακτηριστικά του ενός δράστη

Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.

Παραγγέλθηκε, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των βιαστών είναι σε εξέλιξη. 

βιασμόςαπαγωγήΛιβαδειάειδήσεις τώραΕλληνική Αστυνομία