Ελλάδα|27.07.2024 12:53

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Μεταφέρεται στο 401 ο 19χρονος τραυματίας - Εγχειρίστηκε στο κεφάλι

Newsroom

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 19χρονου που τραυματίστηκε σε πολύνεκρο τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής στην Έλαια Μεσσηνίας.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. 

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και από εκεί άμεσα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Νεκροί ο πατέρας και αδελφή του 

Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, συμπεριλαμβανομένης της 12χρονης αδελφής του 19χρονου και του πατέρα τους που ήταν ένστολος.

Όλα συνέβησαν στις 12:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7), όταν ο οδηγός νταλίκας με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός του δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο της Ηλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος, πέρασε περίπου μισή ώρα, πριν το αντιληφθούν οι αρχές που είχαν φτάσει εκεί καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Τοξικολογικές εξετάσεις στον οδηγό

Ο 39χρονος οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Έχει ληφθεί αίμα για να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα.

νταλίκαΜεσσηνίαειδήσεις τώρατραυματίαςεγχείρησητροχαίο