Ελλάδα|29.07.2024 19:34

Εθνική Αθηνών – Λαμίας: Σε εξέλιξη η μεταφόρτωση του υγραερίου από το βυτιοφόρο που ανετράπη – Συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας

Newsroom

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας καθώς παραμένει κλειστός ο δρόμος και στα δύο ρεύματα μετά την ανατροπή βυτιοφόρου τη Δευτέρα (29/7).

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση μεταφόρτωσης του υγραερίου που βρισκόταν σε βυτιοφόρο, το οποίο ανατράπηκε το μεσημέρι.

Το βαρύ όχημα κινήθηκε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ανεξέλεγκτο στις διαχωριστικές μπάρες, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου ανετράπη, στο ύψος της Υλίκης στο 95,5 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας λίγο μετά τις 15:00. Ο οδηγός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport, δεν τραυματίστηκε.

Οι οδηγοί μετακινούνται από παρακαμπτήριους οδούς

Στο σημείο παραμένουν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας θα παραμείνει κλειστή για αρκετές ώρες και οι οδηγοί μετακινούνται από παρακαμπτήριους από το 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας όσοι κινούνται στο ρεύμα προς Λαμία, και αντίστοιχα και στο 100ο χλμ στον ανισόπεδο κόμβο Ακραιφνίου όσοι κινούνται προς Αθήνα.

ανατροπήεθνική οδόςβυτιοφόροειδήσεις τώραειδήσεις