Ελλάδα|05.08.2024 11:08

Διδυμότειχο: «Την έδειρα πάρα πολύ αλλά δεν την βίασα» - Σοκάρει η κυνική ομολογία του κακοποιητή στο TikTok πριν συλληφθεί

Newsroom

Αναρτήσεις στο TikTok για την υπόθεση της φρικτής κακοποίησης της 32χρονης μητέρας πέντε παιδιών, στο Διδυμότειχο, όπου ομολογεί τα πάντα, ανήρτησε ο δράστης, λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Ο κακοποιητής παραδέχτηκε πως ξυλοκόπησε άσχημα την γυναίκα μέσα από σειρά αναρτήσεων, ενώ αναφέρει και πως είχε μπει στη φυλακή πριν από λίγα χρόνια.

«Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε»

Όπως περιγράφει στα βίντεο:

«Έχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Η κοπέλα είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε, όμως επειδή είναι αγράμματη στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Μετά πήραμε ο ένας το Facebook του άλλου. Στην αρχή στέλναμε ηχογραφήσεις ο ένας στον άλλον και μετά ανοίξαμε και κάμερα. Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει, να πάρει λεωφορείο. Μου είπε ότι δεν έχει λεφτά και της είπα να της στείλω εγώ. Της έστειλα 35 ευρώ και ήρθε την ίδια μέρα. Έμεινε μαζί μου ένα μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες».

«Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει από το σπίτι».

«Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω»

Σε άλλο σημείο, ισχυρίζεται πως της ζήτησε να τον αφήσει και να φύγει με το ΚΤΕΛ πίσω στο χωριό της όταν ξαναήπιε: «Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα. Έχει ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε ‘’σας παρακαλώ βοηθήστε με, αυτός με δέρνει και με χτυπάει’’. Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα τί είναι αυτά που κάνεις και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω», είπε για την ημέρα που η γυναίκα ζήτησε βοήθεια και έληξε ο εφιάλτης της.

«Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα - Θα πάω να παραδοθώ»

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως: «Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα», ενώ ισχυρίστηκε πως «την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

Συνελήφθη ο δράστης 

Σημειώνεται πως το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του

Ο 35χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με μια σύντροφο του από την Αλεξανδρούπολη πριν 2-3 μήνες, στην οποία ασκούσε σωματική βία.

Εξιτήριο για την 32χρονη - «Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε»

Υπενθυμίζεται πως το θύμα πήρε εξιτήριο το πρωί της Κυριακής. Τρομοκρατημένη με νωπά ακόμη τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της, παραμορφωμένη και συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στην οικογένεια της, τους γονείς και τα 5 παιδιά της.

«Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, κλαίγοντας και ζητώντας περισσότερη προστασία γιατί δεν νιώθει ασφάλεια ακόμη και με τους γονείς της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο, αναφέρει το thesstoday.gr.

Πώς γνώρισε τον κακοποιητή της και πώς αποκαλύφτηκε το μαρτύριό της 

Η γυναίκα γνώρισε τον δράστη από το διαδίκτυο, άφησε τα παιδιά στην Καβάλα και πήγε στο Διδυμότειχο να τον γνωρίσει από κοντά και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της, σύμφωνα με τo OPEN. Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει.

Μια μέρα, ο κακοποιητής αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια

ενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρακακοποίησηξυλοδαρμόςΔιδυμότειχο