Ελλάδα|14.08.2024 07:42

Βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε σε πλοίο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από την Τήνο προς Ραφήνα την Τρίτη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σοκαριστικές εικόνες στο πλοίο 

Στις σοκαριστικές εικόνες του Mega φαίνονται επιβάτες να παίζουν ξύλο, με μπουνιές και κλωτσιές ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για όπλο.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση για φασαρία σε ομάδα ατόμων και δέχτηκε επίθεση. 

Άμεσα επενέβησαν μέλη του πληρώματος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ ο καπετάνιος γύρισε το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου. Στο πλοίο επέβαιναν 717 άτομα, τα οποία θα επιστρέψουν καθυστερημένα στον προορισμό τους.

Το πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο, Τήνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του και έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες, που συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στο λιμεναρχείο προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες του πλοίου, εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά.

Τα 3 άτομα από τα 14 ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθερα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών.

πλοίοΡαφήναΤήνοςσυμπλοκήξύλοειδήσεις τώρα