Ελλάδα|16.08.2024 17:40

Ιωάννινα: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας της 62χρονης και η ομολογία του ανιψιού της

Newsroom

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Περίβλεπτου Ιωαννίνων η άγρια δολοφονία 62χρονης από τον ανιψιό της.

Ο 36χρονος ομολόγησε την πράξη του, καθώς ήταν ο πρώτος που είχε μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση για κατάθεση, θεωρούμενος εξ αρχής ως ο βασικό ύποπτος, ενώ το αυτοκίνητό του είχε μπει στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικού.

Όπως μεταδίδει το epiruspost, διαπιστώνοντας πως ο κλοιός είχε σφίξει αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τελικά ήταν ο ίδιος που με την κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε την θεία του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου. Ένα και πλέον 24ωρο αργότερα ο ίδιος βρέθηκε ξανά στο σπίτι για να ενημερώσει αυτή την φορά τις αρχές για το θάνατο της 62χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την ομολογία του υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο που έχει πετάξει το όπλο μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Το χωριό της Περιβλέπτου είναι συγκλονισμένο και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όσα εκτυλίχθηκαν. Τα κίνητρα του εγκλήματος διερευνώνται αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οικονομικά. Ο 36χρονος μετά την σύλληψή του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

καραμπίναΙωάννιναειδήσεις τώρααστυνομίαδολοφονία