Ελλάδα|16.08.2024 23:54

Χαλκιδική: «Δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στο κενό» - Οργή των συγγενών της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης

Newsroom

Οργή επικρατεί στους συγγενείς της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, καθώς όπως καταγγέλλουν ακόμα δεν γνωρίζουν τις συνθήκες θανάτου της άτυχης ανήλικης.

«Από την κατασκήνωση ούτε καν μας μιλήσανε»

«Δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στο κενό. Μόνο από την Αστυνομία έχουμε μια ενημέρωση, τίποτε άλλο, που αυτοί κάνουν προανάκριση», λέει ο παππούς της 8χρονης.

«Από την κατασκήνωση ούτε καν μας μιλήσανε. Από εκείνη την ώρα που μας καλέσανε και μας είπανε ότι το παιδί ήπιε λίγο νερό και πάει στο νοσοκομείο, δεν έχουμε κάποια άλλη επαφή μαζί τους», λέει ο θείος της.

Καταβεβλημένοι ψυχολογικά οι συγγενείς του άτυχου κοριτσιού παρακολουθούν τις καταθέσεις των εργαζομένων, οι οποίες όμως δεν τους καλύπτουν.

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους ήταν παρόντες, αλλά δε νομίζω… πόσο παρών μπορεί να είναι; Εγώ πιστεύω ότι το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς. Την ώρα του μπάνιου και κάποια στιγμή χάθηκε. Από βδομάδα κινούμαστε νομικά, θα ορίσουμε κάποιον», λέει ο παππούς της ανήλικης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, στο στομάχι της 8χρονης βρέθηκαν λίγα υπολείμματα τροφής, που πιθανώς ήταν από το πρωινό της και κατά συνέπεια το μικρό κορίτσι δεν είχε πάει στην τραπεζαρία μαζί με τα άλλα παιδιά για να φάει το μεσημεριανό της.

πνιγμόςΧαλκιδικήανήλικηπισίναειδήσεις τώρα