Ελλάδα|19.08.2024 13:50

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Συγκινεί η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε - «Πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω»

Newsroom

Κλίμα οδύνης επικρατεί στην Κρήτη έπειτα από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά το πρωί του περασμένου Σαββάτου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία νεαρά παιδιά.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τα τρία αδικοχαμένα παιδιά σήμερα, με την κηδεία του Νίκου Τζαγκαράκη να γίνεται στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, ενώ η εξόδιος ακολουθία για τον Θοδωρή Τζανίδη θα ψαλεί στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές. Τέλος, στις 15.00 φίλοι και συγγενείς θα πουν το ύστατο χαίρε στον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη, στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπου στα Λενταριανά.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου

Η μητέρα του Νίκου Τζαγκαράκη μέσα από μία ανάρτηση στο προφίλ της θέλησε να μοιραστεί δύο λόγια για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του γιου της.

 

«Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά ήσουν εσύ τα πειράγματα σου οι βλακείες σου το χαμόγελο σου τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρέμησε μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ. Μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της. Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω», έγραψε συγκινημένη.

Μάχη με τη ζωή της δίνει η 22χρονη

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ΙΧ μετά τρία παιδιά. Η κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΒΟΑΚειδήσεις τώρατροχαίο δυστύχηματροχαίοειδήσειςΚρήτη