Ελλάδα|19.08.2024 16:21

Εγνατία: Διακινητής μεταναστών οδηγούσε ανάποδα και έσπασε μπάρα διοδίων - Βίντεο

Newsroom

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό συμβάν ήρθαν το πρωί της Δευτέρας οι οδηγοί στην Εγνατία Οδό που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη προς την Καβάλα, καθώς η ζωή τους βρέθηκε σε κίνδυνο από διακινητή μεταναστών που για να γλιτώσει από την Αστυνομία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα ενώ έσπασε και μπάρα διοδίων στην Ασπροβάλτα.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον διακινητή και εκείνος για να ξεφύγει μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού.

Το βίντεο της καταδίωξης

Την απίστευτη εικόνα του αυτοκινήτου που έτρεχε ανάποδα στην Εγνατία Οδό, κατέγραψε οδηγός με το κινητό του τηλέφωνο. Ο διακινητής μεταναστών φαίνεται καθαρά να πλησιάζει με αυξημένη ταχύτητα τα διόδια χωρίς να φρενάρει.

 

Θέλοντας να ξεφύγει από τη σύλληψη έσπασε τις μπάρες των διοδίων και συνέχισε το ανάποδο δρομολόγιο του για Θεσσαλονίκη. Ταξιδιώτες από την Αλεξανδρούπολη που είδαν την καταδίωξη μπροστά στα μάτια τους, κατήγγειλαν πως το προσωπικό των διοδίων δεν χειρίστηκε την κατάσταση όπως άρμοζε ενώ γνώριζαν πως το αυτοκίνητο κινείται ανάποδα.

«Ετοίμαζαν να ρίξουν καρφιά στον δρόμο για να σταματήσουν. Μας είπαν να συνεχίσουμε κανονικά στον δρόμο μας και όχι να σταθμεύσουμε στην άκρη της Εγνατίας Οδού. Κινδύνευσε η ζωή μας», είπαν οι οδηγοί στο eevros.gr.

καταδίωξηΕγνατία Οδόςειδήσειςειδήσεις τώρα