Ελλάδα|25.08.2024 13:21

Κολωνός: Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης - Γνώριζε το παιδί μέσω του γιου του

Ευλαμπία Ρέβη

Νέο σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης παιδιού στον Κολωνό με την ΕΛ.ΑΣ να προχωρά στην σύλληψη 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση κοριτσιού μόλις 16 ετών.

Κολωνός: Βίασε 10 φορές την 16χρονη και την ήξερε μέσω του γιου του

Η σύλληψη του κατηγορουμένου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/8), μετά την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού (γεννημένου το 2008) που φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βιάστηκε περίπου 10 φορές από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της ανήλικης την οποία γνώριζε μέσω του γιου του.

Απειλούσε ότι θα βλάψει εκείνη και την οικογένειά της - Την κακοποιούσε στο αυτοκίνητο μέσα σε χωράφι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας απειλούσε το παιδί ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά θα βλάψει και την  οικογένειά της για να μην μιλήσει σε κανέναν.

Η ανήλικη φοβούμενη τις απειλές του δεν μίλησε και φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αμάξι του σε απομονωμένο οικόπεδο. Τελικά το παιδί μίλησε στην οικογένεια της και στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Εξετάζει γενετικό υλικό η ΕΛΑΣ

Η 16χρονη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση. Κατά την ακινητοποίηση του 44χρονου, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Θα πραγματοποιηθούν εργαστηριακές συγκριτικές εξετάσεις και σε τυχόν γενετικό υλικό που θα βρεθεί, στα ρούχα της ανήλικης παθούσας που ομοίως φέρουν το γενετικό υλικό της και περισυλλέχθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, κατά την εξέταση της. Τα αποτελέσματα αυτά θα υποβληθούν ευθύς αμέσως περιέλθουν στο Τ.Α. Κολωνού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.?

κακοποίησηανήλικηβιασμόςΚολωνόςειδήσεις τώρα