Ελλάδα|27.08.2024 14:08

Κολωνός: Επιμένει ο 44χρονος κατηγορούμενος - «Είχαμε επίσημη σχέση με την 16χρονη»

Newsroom

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασε το πρωί της Τρίτης (27/8) ο 44χρονος άνδρας που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του, στον Κολωνό.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίασε την 16χρονη τουλάχιστον 10 φορές τους τελευταίους δυόμιση μήνες και αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία του τετελεσμένου βιασμού αλλά και κατ΄εξακολούθηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία, ο 44χρονος την οδηγούσε σε οικόπεδο στον Κολωνό και μέσα στο αμάξι του την εξανάγκαζε, υπό καθεστώς απειλών, να συνευρίσκονται ερωτικά.

Τι υποστηρίζει ο 44χρονος

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) ολοκληρώθηκε η κατάθεση του γιου του 44χρονου ως μάρτυρας υπεράσπισης και όπως μετέδωσε η Έλενα Γαλάρη στο OPEN, ακολουθεί η κατάθεση της 16χρονης. Στη συνέχεια θα καταθέσει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου.

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης θα αρχίσει και η απολογία του 44χρονου. Ο ίδιος πάντως, σε γραπτή δήλωσή του, μέσω της συνηγόρου του υποστηρίζει ότι είχε φανερή, ειλικρινή και επίσημη σχέση με την 16χρονη κοπέλα και ότι αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που χώρισε με τη σύζυγό του.

βιασμόςΚολωνόςειδήσειςειδήσεις τώρα