Ελλάδα|28.08.2024 18:35

Πύργος: Εντολή εισαγγελέα να ερευνηθεί από την ΕΛΑΣ το χαστούκι γαμπρού σε νύφη

Newsroom

Το επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, γαμπρός χαστούκισε τη νύφη, όταν αυτή του πάτησε το πόδι, ερευνά η Ελληνική Αστυνομία, που ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το θέμα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο κατά την άφιξή τους κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα. Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζευγάρι στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητά της. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων.

«Με είχε πιάσει από τον λαιμό» - Τι καταγγέλλει πρώην σύντροφος του γαμπρού

Συγγενείς του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega, έχουν υποστηρίξει πως το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν τεταμένο πολύ πριν τον γάμο. Μια μέρα πριν το μυστήριο, μάλιστα, υπήρξαν φήμες ότι το μυστήριο θα αναβληθεί.

«Μία μέρα πριν τον γάμο έμαθα από τη διακοσμήτρια ότι έστειλε μήνυμα -δεν ξέρω αν ήταν ο γαμπρός ή η νύφη- ότι ο γάμος δεν θα γίνει», είπε πρώην σύντροφος του γαμπρού και πρόσθεσε πως τα όσα έγιναν στην εκκλησία, ξύπνησαν στην ίδια δυσάρεστες μνήμες.

Η ίδια τότε είχε σωθεί από την παρέμβαση του αδερφού της. Χώρισαν και, όπως λέει, ήταν σίγουρη πως ο πρώην της θα έκανε τα ίδια και στην επόμενη σχέση του.

«Εμένα με είχε πιάσει στον λαιμό και χτύπαγα τον τοίχο και ήρθε ο αδερφός μου από το επόμενο δωμάτιο και τον έπιασε», ανέφερε.

«Του είχε κάνει μήνυση»

Κάποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε πως τα προβλήματα στη συμβίωση δεν είχαν ξεπεραστεί.

«Του είχε κάνει μήνυση πρώτη. Τότε είχαν γίνει σόου μέσα στο κομμωτήριο», λέει η πρώην σύντροφος του γαμπρού.

Το ξέσπασμα της νύφης πριν λίγα χρόνια στο Facebook, μετά από επεισόδιο με τον άντρα που παντρεύτηκε, ήταν ενδεικτικό του κλίματος και των προβλημάτων στη σχέση τους: «Να του βρεις καμιά δούλα καλύτερα για τον στάβλο και να την κοπανάει, γιατί για κάτι άλλο δεν είναι», έγραφε.

γάμοςενδοοικογενειακή βίαΠύργοςειδήσεις τώρα