Ελλάδα|30.08.2024 17:46

Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος για απόπειρα βιασμού

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που αποπειράθηκε να κακοποιήσει 20χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα. Ο ίδιος υποστήριξε πως νόμιζε ότι το θύμα ήταν κάποια πρώην κοπέλα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του ανθρώπου που τον σταμάτησε και έσωσε την 20χρονη.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει»

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου», είπε η 20χρονη στο Mega.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε.

«Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν και από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει», είπε η ίδια.

βιασμόςΣαλαμίνααπόπειρα βιασμούειδήσεις τώρα