Ελλάδα|05.09.2024 07:47

Δύο τροχαία το βράδυ της Τετάρτης: Παράσυρση με εγκατάλειψη ποδηλάτη στη Μεσογείων και σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην παραλιακή

Newsroom

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (4/9) με ελαφρείς τραυματισμούς.

Το πρώτο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων με αυτοκίνητο να παρασέρνει ποδηλάτη και στη συνέχεια, ο οδηγός του τον εγκατέλειψε τραυματισμένο. Στη συνέχεια, ωστόσο συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν κατάλαβε τίποτα από τη σύγκρουση.

Το τροχαίο συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή της Αγίας Παρασκεύης, όπως ανέφερε η Αναστασία Σταματοπούλου στο OPEN.

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση ΙΧ με δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε και στην παραλιακή λεωφόρο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης με δύο ΙΧ να συγκρούονται μετωπικά. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Βάρκιζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός μιας κάμπριο BMW έχασε τον έλεγχο του οχήματος και στη στροφή βγήκε στο αντίθετο ρεύμα με συνέπεια να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ που με τη σειρά του συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Τους οδηγούς από τα ΙΧ παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

τροχαίοτροχαίο ατύχηματραυματισμοίειδήσειςειδήσεις τώρα