Ελλάδα|06.09.2024 08:42

Εξοργιστικό περιστατικό στον Βόλο: Ξυλοκόπησε ΑμεΑ για να κλέψει τον πατέρα του

Newsroom

Απίστευτο θράσος από 38χρονη στο Βόλο η οποία έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει 25χρονο με ειδικές ανάγκες στην προσπάθεια της κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο του πατέρα του. 

Αρχικά η 38χρονη αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του 57χρονου γείτονά της, ο οποίος το είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, με ανοιχτό το παράθυρο, σύμφωνα με το gegonotanews. Όμως, η γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αλλά και τον γιό του και τράπηκε σε φυγή βρίζοντας.

Τους απειλούσε ότι θα τους κάψει 

Ωστόσο, μόλις ο πατέρας απομακρύνθηκε από το σπίτι, εκείνη πήγε έξω από το σπίτι και απειλούσε να βάλει φωτιά για να καούν η σύζυγος και ο 25χρονος γιος του. Μάλιστα, μόλις αντίκρισε τον 25χρονο με ειδικές ανάγκες, η κατηγορούμενη του επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τον. 

Όταν ο πατέρας επέστρεψε σπίτι, η 38χρονη τράπηκε ξανά σε φυγή, ενώ ο νεαρός με κινητικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο 57χρονος κατέθεσε μήνυση εις βάρος της 38χρονης το ίδιο βράδυ και βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προσκομιστεί έγγραφο ιατρικής γνωμάτευσης εκ μέρους της κατηγορουμένης που ισχυρίζεται ότι λαμβάνει ουσίες.

ΑμεΑΒόλοςκλοπήειδήσεις τώρα