Ελλάδα|06.09.2024 09:43

Φιλοθέη: Οι νεαροί που ενεπλάκησαν γνωρίζονταν καλά - Προσπάθησαν να μπερδέψουν την ΕΛΑΣ για οπαδικά κίνητρα

Newsroom

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/9)στη Φιλοθέη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο που σημειώθηκε, ενώ όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» στο OPEN, οι δύο ομάδες νεαρών, που έχουν σχέση με την περιοχή γνωρίζονταν πολύ καλά. Μάλιστα μια ημέρα νωρίτερα, είχαν λογοφέρει για άγνωστη αιτία.

Η αναφορά: «τι ομάδα είστε» φέρεται να έγινε σκόπιμα για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και να μπερδέψει τις έρευνες που έχουν ήδη  ξεκινήσει σχετικά με την ενέδρα.

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο που σημειώθηκε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ 100,3: «Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων.

 Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο οχήματα με δέκα άτομα είχαν στήσει καρτέρι και αφού σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, φέρεται, να ρώτησαν τους επιβαίνοντες «Τι ομάδα είστε».

Ακολούθησε συμπλοκή με άγριο ξυλοδαρμό, με τον έναν που βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο, να πηδά από μία μάντρα δύο μέτρων ώστε να γλιτώσει.

Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, με τους επιβάτες των δύο πρώτων οχημάτων να αποχωρούν από το σημείο πριν εμφανιστούν τα περιπολικά.

Επέμβαση πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του

Για τον απεγκλωβισμό του ανθρώπου που πήδηξε από το τοιχίο, επιστρατεύθηκε η πυροσβεστική και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο μαζί με δύο ακόμη άτομα. Στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία ενώ έγινε γνωστό πως οι Αρχές προχώρησαν σε δυο συλλήψεις.

επεισόδιααστυνομίατραυματίαςειδήσειςΦιλοθέηειδήσεις τώρα