Ελλάδα|06.09.2024 11:28

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η αγριότητα της επίθεσης στον κτηνοτρόφο - Επιτέθηκαν πρόσφατα με καυστικό υγρό στον γιο του

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο 69χρονος κτηνοτρόφος που δέχτηκε πυρά από όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Τον 69χρονο εντόπισε αιμόφυρτο στην αποθήκη του ποιμνιοστασίου του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου ο γιος του το πρωί της Παρασκευής (6/9).

Ποιοι βρίσκονται στο κάδρο της έρευνας

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκονται στο σημείο που βρέθηκε αιμόφυρτος ο 69χρονος.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι έρευνες των αρχών στρέφονται μεταξύ άλλων προς συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων. Πιο συγκεκριμένα φέρονται να τοποθετούν στο κάδρο της έρευνας και πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση με καυστικό υγρό που είχε δεχθεί ο γιος του βαρύτατα τραυματία.

Το χρονικό

Ο 69χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (6/9) σε αποθήκη κοντά στο ποιμνιοστάσιο του έχοντας τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος από πυροβολισμούς.

Οι άγνωστοι φέρεται να μπήκαν στο ποιμνιοστάσιό και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον δύο φορές, με τον 69χρονο να πέφτει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. Ο ίδιος προσπάθησε να κάλεσε τον γιο του όσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του, ο οποίος λίγο αργότερα τον βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι δράστες έκοψαν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου με ψαλίδι για να μην μπορεί να φωνάξει!

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες ή το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

αστυνομίακτηνοτρόφοςκαυστικό υγρόΡέθυμνοειδήσειςειδήσεις τώρα