Ελλάδα|07.09.2024 16:21

Ρέθυμνο: Τι έδειξαν οι κάμερες για την επίθεση - «Έκοψαν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου για εκδίκηση»

Newsroom

Τα πρώτα αποτελέσματα από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού από το ποιμνιοστάσιο στο οποίο δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο είναι στα χέρια των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση.

Στο βίντεο που είναι στη διάθεση των αστυνομικών, φαίνεται ένας δράστης ο οποίος έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς πιθανότατα φορά κουκούλα. Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τόσο τα ρούχα του δράστη που απεικονίζεται στο οπτικό υλικό, όσο και ο σωματότυπος του.

«Του έκοψαν τη γλώσσα για εκδίκηση»

Οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ο δράστης έκοψε τη γλώσσα του 69χρονου εκδικητικά. Όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr, «αυτός ήταν που δεν ήθελε να τα βρουν οι οικογένειες ή τουλάχιστον αυτό νόμιζαν οι άλλοι».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 69χρονος φαίνεται να μην «υποχωρούσε» σε κτηματικές διαφορές που είχαν προκύψει εδώ και αρκετό καιρό.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα τα όσα προκύπτουν από την έρευνα, οδήγησε αυτόν που βασάνισε τον κτηνοτρόφο στη φρικτή αυτή ενέργεια.

Αναζητείται ο δράστης

Οι Αρχές αναζητούν ένα άτομο, πιθανόν, που να ζει ή να κατάγεται από την περιοχή και να έχει γνώση των λεπτών ισορροπιών ανάμεσα στις οικογένειες που εμπλέκονται στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κύριοι ύποπτοι που περιγράφονται σε μαρτυρίες από το περιβάλλον του 69χρονου κτηνοτρόφου, έχουν άλλοθι για την ημέρα της άγριας επίθεσης και για αυτό οι αστυνομικοί αναζητούν ένα τρίτο άτομο «κλειδί» που εκείνη τη στιγμή ήταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία».

ΚρήτηκτηνοτρόφοςΡέθυμνοειδήσεις τώρα