Ελλάδα | 11.09.2024 16:03

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρή 70χρονη σε παραλία της Ουρανούπολης

Newsroom

Μια 70χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία ανασύρθηκε νεκρή την Τρίτη (10/9) από την θάλασσα της Ουρανούπολης, στη Χαλκιδική, στην περιοχή Καμπούδι.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην 70χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με αρνητικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού ότι μία 70χρονη αλλοδαπή (υπήκοος Βουλγαρίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΠΟΥΔΙ» Ουρανούπολης. Στην 70χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

νεκρήΧαλκιδικήπαραλίαειδήσειςΟυρανούποληειδήσεις τώρα