Ελλάδα|13.09.2024 17:35

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση αφαίρεσης του νεκρού εμβρύου από την 34χρονη

Newsroom

Σε χειρουργική επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου, υποβλήθηκε, σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», η 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον 37χρονο άντρα της και το δύο ετών παιδάκι τους από αυτοκίνητο καθώς περπατούσαν σε περιοχή της Θέρμης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα, που βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου». Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο διότι είχαν ανευρεθεί αρνητικοί παλμοί του εμβρύου, επομένως η γυναίκα έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  η υπηρεσία τροχαίας που επιλήφθηκε, ενήργησε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επέβαλε στον παραβάτη οδηγό τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οπότε πέραν των ποινικών κυρώσεων επιβλήθηκαν και οι ανάλογες σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Περαιτέρω, από το ιστορικό του οδηγού προέκυψαν και παλαιότερες παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, για το σύνολο των οποίων είχαν επιβληθεί τα ανάλογα διοικητικά μέτρα και πρόστιμα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

τροχαίοΝοσοκομείο Παπαγεωργίουγυναίκαέμβρυο