Ελλάδα | 19.09.2024 09:49

Κολωνάκι: Ληστές εισέβαλαν στο ατελιέ αλλά και στο σπίτι σχεδιαστή μόδας - «Με τον έναν κοιταχτήκαμε»

Newsroom

Ληστές εισέβαλαν στο ατελιέ αλλά και στο σπίτι σχεδιαστή μόδας στο Κολωνάκι. Το θύμα ήρθε αντιμέτωπο με τους δύο δράστες -που κατάφεραν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη στις 03:50 τα ξημερώματα όταν δύο άνδρες, προσπάθησαν αρχικά να παραβιάσουν τη σιδερένια πόρτα. Σε οπτικό υλικό φαίνονται οι δράστες, που φαίνονται να φορούν άσπρα ρούχα και να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να προσπαθούν να παραβιάσουν μια σιδερένια πόρτα, προκειμένου να εισέλθουν στο ατελιέ - σπίτι του σχεδιαστή Ερωτόκριτου.

«Με τον ένα κοιταχτήκαμε στα μάτια»

«Ακούω τον θόρυβο που έσπασε η πόρτα του ατελιέ και ξυπνάω. Σηκώνομαι όρθιος και όταν έσπασαν τη δεύτερη πόρτα βρίσκομαι αντιμέτωπος με τους δύο ληστές. Με τον ένα κοιταχτήκαμε στα μάτια και του έκανα ασυναίσθητα ‘φύγε’. Μου λέει "λεφτά και χρυσά"», είπε ο σχεδιαστής στο Mega.

Μετά από λίγη ώρα το καταφέρνουν, εισβάλουν στο ατελιέ και στη συνέχεια πηγαίνουν στο σπίτι του σχεδιαστή που βρίσκεται από πάνω. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με τον σχεδιαστή, και μετά από απειλές καταφέρνουν να τού αποσπάσουν το ποσό των 500 ευρώ.

Όπως είπε ο σχεδιαστής, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει και την διαφυγή των δύο δραστών, με τους δύο άνδρες να κατεβαίνουν τις σκάλες και να εξαφανίζονται.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Το βίντεο - ντοκουμέντο

διαρρήκτεςληστέςσχεδιαστής μόδαςΚολωνάκιειδήσεις τώρα