Ελλάδα|25.09.2024 19:56

Ερμιόνη: «Έπαιζαν», λέει ο πατέρας του 17χρονου που ξύρισε το μουστάκι 12χρονου με φαλτσέτα

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι αναφορές για περιστατικά άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων. Τελευταίο κρούσμα, στην Ερμιόνη, όπου ένας 12χρονος μαθητής έπεσε θύμα δύο 17χρονων την ώρα του διαλείμματος.

Όπως κατήγγειλε το 12χρονο παιδί στην αστυνομία, αφού τον πλησίασαν οι δύο μαθητές της Γ’ Λυκείου, τον απείλησαν και, στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν και του ξύρισαν το μουστάκι με  φαλτσέτα. Όπως τονίζει ο δικηγόρος του 12χρονου, ο ένας εκ των φερόμενων δραστών, είπε στο παιδί ότι «είναι κομμωτής».

«Τα παιδιά παίζανε, δεν έγινε τίποτα»

Ο δικηγόρος του 17χρονου φερόμενου δράστη σημείωσε πως, «τα παιδιά φαίνεται να κατηγορούνται για μια απλή σωματική βλάβη, για μία απειλή και μία, ας πούμε, ληστεία. Το παιδί κουρεύει. Το παιδί το μικρό κουρεύει. Είχαν και φαλτσέτα γιατί είναι κομμωτής ο δικός μας ο πελάτης. Και το ξέρουν. Κι είναι φίλοι του». Από την πλευρά του, ο πατέρας του 17χρονου παραδέχτηκε ότι, ο γιος του, είχε πάνω του φαλτσέτα στο σχολείο, αλλά ισχυρίζεται ότι πρόκειται για υπερβολές και ότι τα παιδιά απλά έπαιζαν.

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σοβαρό. Τα παιδιά είναι παιδιά, εκεί έπαιζαν, τώρα ούτε… αυτά που λένε είναι όλα… Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Είχαν φαλτσέτα άλλα το θέμα είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λέγονται. Ούτε τρομοκρατία, ούτε ληστεία, ούτε τίποτα τέτοιο. Εμάς δε μας έχουν συλλάβει. Απλά πήγαμε κι εμείς να δώσουμε κατάθεση, ας πούμε, που δεν ξέρουμε τίποτα τι έχει γίνει. Τα παιδιά είπαν, ήταν μεταξύ τους, με τη θέλησή τους. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα που… Έπαιζαν μεταξύ τους. Τώρα φοβήθηκαν οι γονείς τους και έκαναν αυτά που έκαναν; Είναι άλλο αυτό. Τώρα μεγαλώνουμε πράγματα χωρίς να υπάρχουν», ισχυρίστηκε.

Η οικογένεια του 12χρονου άσκησε μήνυση εναντίον των δύο 17χρονων οι οποίοι και συνελήφθησαν. Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/09) οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Ναυπλίου. Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου είπε ότι τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ενώ τόνισε πως έχει σημασία το ότι το γεγονός συνέβη μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

ειδήσεις τώραβίαανήλικοισυμμορία ανηλίκωνΕρμιόνηπαιδιά