Ελλάδα|27.09.2024 08:40

Γλυφάδα: Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα της 14χρονης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό

Newsroom

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος για τον  αδιανόητης αγριότητας ξυλοδαρμό της14χρονης στη Γλυφάδα, με τον πατέρα της ανήλικης να περιγράφει την κατάσταση που βρίσκεται, τόσο το παιδί του όσο και εκείνος, πέντε ημέρες μετά την επίθεση το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου.

«Κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μπορούμε κάποια στιγμή να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, όσο είναι αυτό εφικτό με αυτές να κυκλοφορούν ελεύθερες. Φοβόμαστε μήπως υπάρξει συνέχεια. Είναι κάτω των 15 ετών και δεν προβλέπεται για αυτά κάποια σύλληψη, προφυλάκιση. Με το σχολείο είναι ένα ερώτημα, κάποια στιγμή θα επιστρέψει, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να επιστρέψει», δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας, μιλώντας στο STAR.

Η αφορμή

Όσο περνούν οι μέρες τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτοντας τι έφερε τη ρήξη μεταξύ θύματος και της καλύτερής της φίλης. Όπως ανέφερε συμμαθητής της 14χρονης, η κόντρα μεταξύ του θύματος και της μίας εμπλεκόμενης οφειλόταν σε ένα αγόρι:

«Σε μία μονοήμερη εκδρομή που είχαμε πάει στα τέλη της δευτέρας γυμνασίου είχαν τσακωθεί, είχε βρίσει η μία την άλλη και από τότε έχουν μία αντιπαλότητα, είχαν βριστεί (…). Η αφορμή ήταν ένα αγόρι», είπε ο μαθητής.

Τα προβλήματα για το ανήλικο θύμα ξεκίνησαν από πέρυσι, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κόντρα μεταξύ των κοριτσιών θα κατέληγε σε δυο άγριες επιθέσεις σε βάρος της 14χρονης Αντωνίας. «Η μία έχει αποχωρήσει ήδη από πέρσι από το σχολείο από την πρώτη μας καταγγελία τον Μάιο, γιατί είναι μία ιστορία που κρατάει πολύ καιρό, έχουν καταγγελθεί και οι δύο ανήλικες», επεσήμανε ο πατέρας της 14χρονης.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο σύλλογος διδασκόντων  θα αποφασίσει για την τύχη της14χρονης εμπλεκόμενης.

Γλυφάδαξυλοδαρμόςανήλικηειδήσεις τώρασύλληψη