Ελλάδα|04.10.2024 08:05

Υπόθεση playmate: Προσωρινή επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα - «Τα έχει παρενοχλήσει», καταγγέλλει το μοντέλο

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σφοδρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών μεταξύ της πρώην εστεμμένης playmate και του πρώην συντρόφου της.

Ο Ολλανδός, πρώην σύντροφός της, κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια των δύο αγοριών τους και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, με την ίδια να καταθέτει συμπληρωματική μήνυση εναντίον του, με την οποία τον καταγγέλλει την κακοποίησή τους.

Αλληλομηνύσεις

Σύμφωνα με το STAR, δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της για αρπαγή των ανήλικων αγοριών της -η πρώην νικήτρια καλλιστείων με τα αρχικά Π.Σ- έμαθε και την απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος θα έχει την επιμέλειά τους. Οι δικαστές δέχθηκαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της, Ολλανδός κοσμηματοπώλης και του έδωσαν την προσωρινή επιμέλεια από τη συνεπιμέλεια που ήταν η αρχική απόφαση.

«Η αίτηση υπεβλήθη κατά το διάστημα όπου η μητέρα κρυβόταν με τα παιδιά. Για τους προφανείς λόγους που ένας πατέρας έκανε μία τέτοια αίτηση κάτω από ένα τέτοιο γεγονός. Συζητήθηκε τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και την Τρίτη εξεδόθη προσωρινή διαταγή όπου πλέον ανέθετε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα. Η επικοινωνία με τη μητέρα θα μπορεί να ασκείται μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου και άλλων μέσων που συνδέονται με την τεχνολογία, όχι δια ζώσης και όχι από κοντά», λέει ο δικηγόρος του πατέρα Νίκος Μιχαλόλιας.

Η πρώην νικήτρια των καλλιστείων καταθέτει αύριο συμπληρωματική μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για το κακούργημα κακοποίηση των παιδιών τους. Η πρώτη μήνυση εναντίον του για αυτή την καταγγελία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η μητέρα συνελήφθη για την αρπαγή των ανήλικων γιων τους.

Στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία

Το πρώην ζευγάρι έχει ανοιχτά δικαστικά μέτωπα ακόμα και για ενδοοικογενειακή βία.

«Έχουν προκύψει κάποια νέα στοιχεία, είναι σοβαρότατα στοιχεία. Άπτονται θέματος κακοποίησης των παιδιών και ούτως η άλλως το θέμα θα αναδειχθεί και τη Δευτέρα κατά την εκδίκαση υποθέσεως για ενδοοικογενειακή βια και αντιλαμβάνεστε πλέον ότι τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση και αναδεικνύονται τα γεγονότα που πρέπει. Είναι εσφαλμένη η λογική που έχει δοθεί έως τώρα ότι η μητέρα για κάποιο λόγο που τρελάθηκε ή έκανε οτιδήποτε δεν παρέδωσε στον πατέρα τα παιδιά για να ασκήσει το δικαίωμα επικοινωνίας του», λέει απ' την άλλη ο Νίκος Μπούρας, δικηγόρος της πρώην νικήτριας καλλιστείων. Ο πατέρας μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών αντίστοιχα βρίσκονται ήδη στην Αγγλία.

μοντέλοειδήσεις τώρακαλλιστείαεπιμέλεια παιδιώνκακοποίηση