Ελλάδα|08.10.2024 12:27

Τρομακτικό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε σοβαρά 4χρονος - Τον παρέσυρε ΙΧ

Newsroom

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά, με διερχόμενο αυτοκίνητο να παρασέρνει ένα 4χρονο παιδί που διέφυγε της προσοχής από τους γονείς.

Το όχημα παρ΄ότι δεν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, όπως αναφέρουν μάρτυρες, εκτόξευσε σε απόσταση 4-5 μέτρων το παιδί.

Στο νοσοκομείο το παιδί

Το 4χρονο μεταφέρθηκε στη μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ και η ζωή του δεν κινδυνεύει. Ωστόσο, από την σύγκρουση με το όχημα έσπασε το πόδι του, έχει χτυπήματα στην περιοχή του στήθους αλλά και στον αυχένα και θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το συμβάν έγινε χτες το βράδυ στις 9:30, σε κεντρικό δρόμο στο Φραγκοκάστελλο. Μια μεγάλη οικογένεια τουριστών, περίπου 10 άτομα, περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 4χρονο παιδί ξέφυγε της προσοχής τους και έφτασε στη μέση του δρόμου όπου χτυπήθηκε από όχημα.

Ευτυχώς το όχημα ήταν μικρό και η ταχύτητα του χαμηλή, ενώ υπήρχε και φως στον δρόμο, με την αντίδραση του οδηγού να ήταν πιο άμεση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε του ΚΥ Σφακίων και ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα, με αποτέλεσμα το αγοράκι να έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, παρά τα τραύματά του.

νοσοκομείοαυτοκίνητοΚρήτηειδήσεις τώραΧανιάτροχαίο