Ελλάδα|13.10.2024 11:24

Φρίκη στα Καμένα Βούρλα: Νεκρή 84χρονη με τραύμα στην πλάτη – Που εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών

Γιάννης Ζιάκας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση μίας 84χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στα Καμένα Βούρλα, με τραύμα στην πλάτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 77χρονος ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε απο τους αστυνομικούς να πάνε μαζί στο σπίτι της 84χρονης καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για μέρες.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, αυτό που αντίκρυσαν ήταν σοκαριστικό. Με τη βοηθεια κλειδαρά, παραβίασαν την πόρτα, η οποία, όμως, δεν ήταν κλειδωμένη. Απο τη μέσα μεριά της πόρτας ήταν τα κλειδιά της 84χρονης.

Τι εντόπισαν οι Αρχές

Δίπλα στη πόρτα, οι αστυνομικοί και ο έντρομος ξάδερφος της 84χρονης αντίκρυσαν το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, έφερε τραύμα στην πλάτη,πιθανόν, απο μαχαίρι. Δίπλα της, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος και ίχνη απο ματωμένες πατημασιές παπουτσιών, κάτι το οποίο σημαίνει πως στα τελευταία λεπτά της, η άτυχη γυναίκα δεν ήταν μόνη της στο σπίτι.

Ένα απο τα στοιχεία που εξετάζονται σοβαρά απο τις Αρχές, είναι το γεγονός πως η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή αναστάτωσης.

Την έρευνα για την δολοφονία έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ έχει παραγγελθεί ήδη νεκροψία - νεκροτομή.

ιατροδικαστήςθάνατοςειδήσεις τώραειδήσειςΚαμένα Βούρλαηλικιωμένη