Ελλάδα|14.10.2024 07:24

Μαραθώνας: Επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου που επιχείρησε να εμβολίσει δύο άτομα με το ΙΧ του

Newsroom

Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησαν οι Αρχές στον Μαραθώνα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη το βράδυ της Κυριακής (13/10).

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας όταν ο 27χρονος, όπου βρίσκονταν σε μαγαζί στο Πολυδένδρι με δύο γυναίκες, διαπληκτίστηκε με μια άλλη γυναίκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε διαφορές μαζί της.

Στη συνέχεια και αφού η γυναίκα έφυγε από το μαγαζί με τον 20χρονο που τη συνόδευε, ο 27χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο με τις δύο γυναίκες και με σβηστά φώτα προσπάθησε να εμβολίσει την 28χρονη. Εκείνη κατάφερε να τον αποφύγει. Ωστόσο, στη συνέχεια ο 27χρονος προσπάθησε να εμβολίσει και τον 20χρονο χτυπώντας τον στα πόδια.

Ανθρωποκυνηγητό από τις Αρχές

Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό. Λίγες ώρες αργότερα κι αφού τον εντόπισαν με το αυτοκίνητό του, του έκαναν σήμα να σταματήσει. Εκείνος το αγνόησε, ανέπτυξε ταχύτητα κι αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξή του.

Ο 27χρονος έφτασε στο σπίτι του στον Μαραθώνα και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πόρτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ειδήσειςκαταδίωξησύλληψηειδήσεις τώραΜαραθώνας