Ελλάδα|14.10.2024 08:05

Γρεβενά: Σφραγίστηκε λούνα παρκ που είχε πιστοποιήσει η εταιρεία του μοιραίου λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Newsroom

Σφραγίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου λούνα παρκ στα Γρεβενά, που είχε λάβει πιστοποίηση από την εταιρεία, που είχε δώσει πιστοποίηση και στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.

«Οι πιστοποιήσεις που προσκομίστηκαν στον δήμο για τα συγκεκριμένα μηχανήματα που λειτούργησαν εκεί, έτσι όπως διαπιστώνεται, είχαν σχέση με την εταιρεία στην οποία ανακλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου η αδειοδότηση»,  είπε στο Γιώργος Καμπαϊλής, πατέρας του 19χρονου στο MEGA. 

Ανακαλούνται οι άδειες από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε όλη την Ελλάδα

«Το υπουργείο έχει κοινοποιήσει έγγραφο για την ανάκληση σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο δήμος είναι η εποπτεύουσα αρχή του νόμου», εξήγησε, προσθέτοντας πως «θα πρέπει να μπει μια τάξη».

«Κινήθηκαν άμεσα από την αστυνομία, ενημέρωσαν τον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σφράγισης. Όλοι ήξεραν πλην από τον δήμο», συνέχισε. 

Εντός της ημέρας θα αναβαθμιστούν οι κατηγορίες και για άλλα πρόσωπα, που εμπλέκονται στην υπόθεσή. «Το ζητούμενο είναι να λύσουμε πρώτα το θέμα για τον χαμό του Γιάννη. Ο δήμος και ο κάθε δήμος έχει την ευθύνη, όμως θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα», κατέληξε ο  Γιώργος Καμπαϊλής. 

δυστύχημαλούνα παρκΧαλκιδικήΓρεβενάαστυνομία