Ελλάδα|14.10.2024 18:18

Τέμπη: Ο Βαγγέλης Βλάχος έστειλε με δωροκάρτα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή το εισιτήριο του νεκρού αδερφού του

Newsroom

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχασε τον αδερφό του, Βάιο, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και με αφορμή μια δυνατότητα που δίνει η Hellenic Train στους επιβάτες, αποφάσισε να κάνει... δώρο στον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ήταν υπουργός Υποδομών και Μεταφορών όταν έγινε η μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Η συμβολική κίνηση του Βαγγέλη Βλάχου

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βλάχος με ανάρτησή του στο X επέστρεψε στον Κώστα Αχ. Καραμανλή τα χρήματα που κόστισε το εισιτήριο του Βάιου. Μάλιστα, μαζί με τη δωροκάρτα, υπάρχει και η υπογραφή του ίδιου, που αναφέρει πως είναι «ο αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βλάχος τονίζει στην ανάρτησή του ότι αποφάσισε να δώσει πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού του. «Βλέποντας τη νέα δυνατότητα που παρέχει η νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, με τη δωροκάρτα, αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, μιας και η IC62 καθυστέρησε πάνω από 60?», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Hellenic Train πριν από λίγο διάστημα ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας εμπορικής πλατφόρμας, από όπου οι επιβάτες μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους. Μέσα στις δυνατότητες που υπάρχουν, είναι και η δωροκάρτα, που μπορεί να προσφερθεί ως δώρο.

Hellenic Trainειδήσεις τώραΚώστας Αχ. ΚαραμανλήςΤέμπηεισιτήριο