Ελλάδα|16.10.2024 20:39

Παπάς ρίχνει τα χαρτιά, ασχολείται με μάγια και «διαβάζει» ρούχα - Ουρές έξω από εκκλησία στην Αθήνα

Newsroom

Παπάς που λειτουργεί σε αθηναϊκή εκκλησία φαίνεται ότι ρίχνει τα χαρτιά, ασχολείται με μάγια και «διαβάζει» ακόμη και τα ρούχα. Και εάν από μόνο του το περιστατικό ακούγεται εξωφρενικό, είναι ακόμα πιο ακραίο το γεγονός ότι, στον ναό, συγκεντρώνεται πλήθος πιστών που αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους.

«Προσευχή για εξορκισμό να φεύγει το κακό»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω εκκλησία βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας. Η ταρίφα του ιερέα ξεκινάει από 20 ευρώ και, αναλόγως τον βαθμό «ευκολίας» ανεβαίνει. Σε βίντεο του Mega, ο παπάς ακούγεται να λέει, απευθυνόμενος σε θύμα του, πως, «το χαρτί με βοηθάει με τους αριθμούς. Αυτά λένε τα χαρτιά σου. Ναι, ναι. Και διαβάζω και κάνω και δείχνω. Εξορκισμούς, λυσίματα μαγείας, οτιδήποτε υπάρχει εμπόδιο, ασθένειες κτλ. θα σας πω τι θα κάνετε και πληρώνετε. Ευχή διαβάζω η οποία έχει ένα… θα κάνω λογοθεραπεία πρώτα στον εαυτό σου, μ’ ένα ρούχο σου, θα φέρεις κι ένα ρούχο σου για να πετύχεις σε κάτι και διαβάζω. Κάνω εξορκισμούς. Προσευχή για εξορκισμό να φεύγει το κακό».

Γυναίκα ανέφερε ότι επισκέφθηκε τον ιερέα ως έσχατη λύση, αφού πάσχει από καρκίνο. Έπεσε θύμα του, αφού θέλησε να μάθει αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της. Ο παπάς την κορόιδεψε για να πάρει τα λεφτά της. «Είχε ουρά 7-8 άτομα που περίμεναν όταν πήγα. Το μόνο που αντίκρισα ήταν κοροϊδία και τίποτα άλλο. Κρεμόμουν από τα χείλη του για το αν έχει ξεπεραστεί ο καρκίνος μου», είπε η ίδια και πρόσθεσε πως, «έμαθα για τον ιερέα από στόμα σε στόμα. Μου διάβασε και το χέρι. Μου είπε διάφορα που δεν ισχύουν, όπως ότι έχω τρία παιδιά, ότι μένω στη θάλασσα. Γενικά άλλα πράγματα εκτός από το ότι έχω καρκίνο».

ιερέαςπαπάςεπιτήδειοιαπάτηπιστοίΜάγιαειδήσεις τώρα