Ελλάδα|17.10.2024 09:03

Αργολίδα: «Κατέβηκα να δω αν ζούσε, δεν υπήρχε τίποτα» - Σοκαριστική μαρτυρία για το τροχαίο με θύμα μια μητέρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Κίο, έξω από το Ναύπλιο, με μια μητέρα δύο παιδιών να χάνει τη ζωή της.

«Κατέβηκα να δω αν ζούσε, δεν υπήρχε τίποτα»

Πίσω από την άτυχη γυναίκα βρισκόταν ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε. Ο ίδιος μιλάει στο MEGA για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60 χιλιόμετρα πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160-170, κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα.

Με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού»

Ο οδηγός έτρεχε με 170 χλμ. την ώρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Πάντως, ο οδηγός του έτερου οχήματος φαίνεται ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αφού οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι το αυτοκίνητο έφτασε τα 170 χλμ την ώρα.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το φρενάρισμα που έκανε πλαγιολίσθησε, με τη μοιραία σύγκρουση να γίνεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Εκτός της 37χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της, άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τους διασώστες να δίνουν μεγάλη μάχη για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στους δρόμους γίνονται αυτοσχέδιες κόντρες, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως οι δύο Ρομά που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα συμμετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας.

τροχαίοειδήσεις τώραΑργολίδατροχαίο δυστύχημα