Ελλάδα|18.10.2024 21:50

Παγκράτι: Το σκοτεινό παρελθόν του 57χρονου που επιτέθηκε στον εργοδότη του – Σκότωσε γυναίκα με 21 μαχαιριές

Newsroom

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 57χρονο που μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε πάρκινγκ στο Παγκράτι.

Η συμπεριφορά του δράστη δεν προκάλεσε έκπληξη σε ανθρώπους που τον γνωρίζουν από ανάλογη υπόθεση στο παρελθόν, όταν μάλιστα το θύμα του δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο τότε 39χρονος και σήμερα 57χρονος δράστης φαίνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις λειτούργησε με το ίδιο μοτίβο. Και μπορεί ο ιδιοκτήτης του γκαράζ στο Παγκράτι να σώθηκε, όμως η αδερφή της πρώην πεθεράς του, δεν τα κατάφερε.

«Το Σαββατοκύριακο πριν σκοτώσει τη γυναίκα, είχε έρθει στη γειτονιά και είχε σκάσει με μαχαίρι τα λάστιχα του αυτοκινήτου της οικογένειας. Την επόμενη ημέρα τα άλλαξαν, αλλά ξανά ήρθε και τα έσκασε. Είναι τρομερό! Αυτός ο άνθρωπος τουλάχιστον από το 2005 κυκλοφορεί με μαχαίρι και το χρησιμοποιεί στα τυφλά», αναφέρει μαρτυρία για το έγκλημα του 2005.

Το χρονικό της τραγωδίας στο Παγκράτι

Πριν από 19 χρόνια στο Παγκράτι, έψαχνε την πρώην σύζυγο του και μπήκε στο σπίτι για να την σκοτώσει. Δεν μπόρεσε να την βρει και με ένα μαχαίρι σκότωσε την αδελφή της πεθεράς του που βρισκόταν τυχαία εκεί. Της κατάφερε 21 μαχαιριές αλλά, η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία από την πρώτη μαχαιριά που ήταν στο λαιμό. Ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για το έγκλημα του 2005, είχε ξεκινήσει λίγους μήνες νωρίτερα, όταν ο 38χρονος τότε χώρισε από τη γυναίκα του. «Η κοπέλα είχε χωρίσει τον δράστη τουλάχιστον ένα χρόνο πριν κάνει το έγκλημα. Εκείνος δεν μπορούσε να το δεχτεί. Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα και απειλούσε την ζωή της. Ακόμα και αφού καταδικάστηκε σε ισόβια και βρισκόταν στην φυλακή, τηλεφωνούσε καθημερινά και απειλούσε ότι θα κάνει σε όλους κακό».

δολοφονίαειδήσειςΠαγκράτιμαχαίρωσεειδήσεις τώρα